Sanja Radović i Ines Jukić

Sanja Radović i Ines Jukić istraživačice su drevnih znanja, ljubiteljice Igre Života i strastvene predavačice i širiteljice znanja.

Dugogodišnje učiteljice jogijske filozofije i prakse, poznate su diljem cijele regije, pa i po svijetu, po inspirativnim predavanjima u kojima nesebično dijele znanje, i koje redovito održavaju za sve željne spiritualnih uvida u svakodnevne teme. 

 Sanja i Ines

Njihov osebujan način podučavanja životne filozofije proizašao je iz desetogodišnjeg podučavanja jogijske prakse i filozofije.

Sanja Radović začetnica je najvećeg i najvoljenijeg jogijskog kolektiva na ovim prostorima - OM joge - te pokretačica i glavna učiteljica Poligona za učenje joge YogaPRO, u kojem je od 2010. do danas obučila preko stotinu učitelja joge. Ines Jukić se pridružila kolektivu OM joge u samim počecima te je unutar OM joge i Poligona YogaPRO postala poznata kao najstrastvenija učiteljica Ashtanga joge na ovim prostorima.

Ines i Sanja pokrenule su najprije Ashtanga Kliniku, serijal radionica za učenje Ashtanga joge koji je odjeknuo u svim krajevima Balkana i pokazao moć ovog nevjerojatnog ženskog dueta koji potpuno spontano i bez zadrške prenosi znanje, igrajući se međusobno i dajući sve što znaju kroz igru, radost i praktične savjete... Kako su mnogi htjeli početi učiti jogu od Ines i Sanje, a nisu mogli biti u zagrebačkoj oazi studija OM joge, one su snimile online tečaj - prvi kompletan video-priručnik za temeljito samostalno učenje Prve serije Ashtanga joge: "Ashtanga Expert" (možete ga pronaći na ovom linku: https://www.om.com.hr/doma). 

Sanja i Ines su oduvijek znale da će - osim svoje ljubavi prema jogi na prostirci - jogu kao znanost za transformiranje osobe širiti izvan prostirke! Obje profesorice po zvanju, diplomirale su na Filozofskom fakultetu i zadnjh 20 godina tesale svoja iskustva i eksperimentirale s jogom, tantrom, magijom, šamanizmom, hermeticizmom, kao i suvremenom psihologijom i modernim istraživanjima tijela i uma... 

U siječnju 2020. - baš početkom transformativne 2020. (one će reći da to nije slučajno :) osjetile su poziv veći od života: dijeliti sva svoja znanja i transformirati sve ljude u sretna bića puna volje i STRASTi!

Odlučile su da je vrijeme za nove, veće, zahtjevnije projekte, za širenje znanja kroz "pravo transformativno školovanje" i "jogu života, izvan prostirke"...   

U siječnju 2020. Ines i Sanja su pokrenule najprije STRAST!, školu za osobnu transformaciju, a odmah potom i intenziv za žene „Buđenje Boginje“ koji je odjeknuo širom svijeta i pomogao stotinama žena da probude svoju unutarnju Boginju i počnu s posve novom strašću živjeti život! 

 

11 livada

 

Ines i Sanja njeguju svoje zanimanje za filozofiju i drevna učenja od malih nogu, pa su svoj duhovni put počele prije puno godina – vole reći još u prošlom stoljeću :) – i svaka je na svoj način koračala vlastitim putem. Susrele su se 2001. godine pod čudnovatim i sinkronicitetnim okolnostima, koje tada nisu ukazivale će uskoro koračati zajedno istim putem, ruku pod ruku, kao nevjerojatan ženski duet - pun strasti, smijeha, okretnosti i vatre!

Sanja i Ines u svojim podučavanjima koriste vlastita iskustva s drevnim i suvremenim uvidima u tantru, šamanizam, hermeticizam i magiju, kao i psihologiju, fiziku i moderne znanosti. "Transformirati pojedinca kako bismo transformirali društvo", iliti – "promijeniti svijet kako bi bio sretno mjesto" – njihov je dharmički zadatak koji strastveno ispunjavaju.

Sanja i Ines stalno kreiraju nove programe, jer zdušno žele transformirati svijet :) pa uskoro planiraju i nove, uzbudljive tematske intenzive. Za novosti i najave pridružite nam se - na Viberu, Instagramu, FB ili newletteru:

https://www.om.com.hr/pridruzitese

Više o STRAST!i možete saznati na ovom linku: https://www.om.com.hr/strast

… a više o megapopularnom intenzivu „Buđenje Boginje“: https://www.om.com.hr/boginje

 

16 boginje