Tantra: Postani junak svoje priče!  
  • 8.-9.5.2021. (subota i nedjelja)
  • 18:30-21:00h
  • Zoom

najavna Boginje 2

Želite li znati više o tantričkim praksama i uputama za svjestan i sretan život, pridužite nam se na online radionici Tantre – nazvanoj „Postani junak svoje priče“ jer tantra jest znanost o osnaživanju i korištenju Osobne Moći i preuzimanju odgovornosti za vlastiti život.

Na ovoj radionici ćete saznati sve što ste željeli znati o osnovama tantričkog učenja, kao i tantričkih praksi. Radionica će biti vrlo praktična: učit ćemo kako biti doista prisutan i utjelovljen, kako se nositi sa svakodnevnim problemima u odnosima, te kako od svega što činimo tijekom dana napraviti ritual i uzemljiti i utjeloviti svoje želje.

I da, dotaknut ćemo pitanja o seksualnosti i oslobađanju vitalne energije iz čvorova društvene uvjetovanosti, kao i iz naše nesvjesne, skrivene „sjene“.

Izuzetno je važno na koji način svojim željama oblikujemo svoj svijet – svjesno ili nesvjesno – te ćemo se detaljno posvetiti temi utjelovljenja i prisutnosti. Također, radit ćemo jednu vrlo zabavnu i korisnu praksu u kojoj ćemo otkriti u kojem su (dis)balansu muški i ženski principi unutar nas te kako se odvija naša igra yina i yanga... Ukratko, bit će nam zasigurno prekratko 2,5h dnevno, ali iskreno se nadamo da ćemo tijekom ovog vikenda početi sebe itekako bolje razumjeti ali i dobiti alate za promjenu stanja koja nas paraliziraju.  

Radionica će se događati online, na ZoOMu, u subotu i nedjelju 8. i 9.5.2021. pa će i vaša pitanja biti dobrodošla i odgovorena!

Naš satsang na temu tantre pogledajte na našem YouTube kanalu: https://youtu.be/OKvEpNCJJas ili poslušajte podcast na našem podcast-knaalu: https://www.podbean.com/media/share/pb-z6mvq-101ad63 

Radionica je namijenjena svima, neovisno o spolu, dobi, boji kože i godinama! :)

Donacija: 300 kn

Sve polaznice naših intenziva Buđenje Boginje i svi STRAST!venici imaju popust te je donacija za vas 200 kn (u polje „kod za popust“ upišite TANTRA).

Snimke radionice bit će dostupne nakon što radionica završi, pa ako želite sudjelovati u razgovoru i dobiti odgovore na svoja goruća pitanja, pridružite nam se uživo – jer ovakve se prilike za izravan razgovor o tantri rijetko dobivaju!