STRAST! - škola osobne transformacije 
 

STRAST! je transformativno školovanje koji uistinu transformira i namijenjen je svima koji žele svjesno stvarati svoj Život i Svijet oko sebe.

Jer ako ga ne stvaramo svjesno, tada nam se Život događa i mi umjesto Igre Života osjećamo težinu i nezadovoljstvo…najava STRAST

Novo je Doba, doba kada smo svi pozvani da svjesno preuzmemo odgovornost za naš život i ostvarimo vlastitu Slobodu. No da bismo to znali i mogli, trebamo se upoznati s „tihim znanjem“.

„Tiho znanje“ je znanje suptilnog, znanje o vlastitoj energiji i energiji Univerzuma, i ono ima potpuno drugačija pravila od znanja uma i racionalnoga, koje tako dobro poznajemo i koje nas već tako dugo definira. Um je divan alat, ali ako ostanemo definirani samo njime nećemo dobiti odgovore nas sva naša pitanja, nećemo naći ono za čime tiho u sebi čeznemo, nećemo biti potpuni i nećemo moći svjesno upravljati vlastitom energijom.

STRAST! je školovanje koje nas vodi kroz praksu duhovnog puta. Teorija je ovdje uvijek i samo kako bi poduprla praksu, koja nas stavlja u vatru transformacije. Ovaj alkemijski proces unutar školovanja dešava se po principu „Solve et Coagula“, otpuštanja i čišćenja svega što nam više ne treba te svjesnog stvaranja i građenja novog. Ovo školovanje ne odbacuje um i racionalnost već ih nadopunjuje i proširuje do neslućenih širina i visina, koje samo čekaju da ih otkrijemo!

Program školovanja STRAST! osmislile su i vode dvije moderne alkemičarke, strastvene istražiteljice Univerzuma, Sanje Radović i Ines Jukić, koje spajaju modernu znanost i psihologiju s drevnim znanjima šamanizma, joge, tantre, hermeticizma i mnogih drugih. Ova znanja se nadopunjuju i nadovezuju na najčudesnije načine te su do sada bila pomno čuvana i zatvorena unutar raznih krugova, ali sada je došlo vrijeme je da se podijele sa Svijetom!

„Svu praksu i znanja koje dijelimo prošle smo i same, i pomno istraživale više od desetljeća te se pripremale za ovo prenošenje znanja zapravo od našeg rođenja,“ kažu Ines i Sanja. „Volimo reći da podučavamo Magiju, a magiju definiramo kao svjesno upravljanje energijom. Jer i sami ćete otkriti da kada počnete svjesno živjeti svoj Život, rezultat je čista magija!“.

STRAST! je namijenjena svima koji su spremni vlastitim radom uz pomno vodstvo ostvariti sve svoje uspavane potencijale i stvoriti još bolju verziju sebe – svjesnu, slobodu, radosnu, upućenu u pravila Igre Života.

Ako ste već dugo na duhovnom putu ali ne vidite nikakve rezultate ili promjene, STRAST! je za vas! Ako niste nikada radili ništa duhovno ali osjećate da ste stvoreni za nešto više od onog što vam se sada nudi u životu, STRAST! je za vas!

Ako jednostavno želite svoj Život živjeti potpuno, radosno, slobodno i STRASno, pridružite se ovom ludom putovanju koje će vas lansirati u neslućene visine!

Jer Život je tu da se živi STRASNO!