Hatha inspirirana Para jogom u OMline studiju!
 
  • od 1.07.2020. na OMline rasporedu

para jogaJogiji obožavaju nove stilove joge koji će ih iznenaditi i odvesti izvan dosadašnjih iskustava – pa smo vam za srpanj pripremili jednu inspirativnu poslasticu! 

Od 1.7.2020. u OMline studiju Patricija Delimer vodi Hathu inspiriranu Para jogom nama nov i vrlo zanimljiv stil joge, temeljen na klasičnoj Hatha jogi: pažnja je usmjerena na dah i zadržavanje asane, uz vrlo zanimljive modifikacije! 

 

Ovaj stil joge razvio je Rod Stryker, a vuče korijene iz drevnog, dubokog poznavanja cjelokupnosti bića te koristi asane, dah, meditaciju i ostale jogijske tehnike kako bi se postigli učinci na svim razinama, ne samo na tjelesnoj. To je moćan, praktičan i vrlo dobro definiran pristup koji polaznicima pomaže da napreduju u svim sferama života, bez obzira na dob ili prethodno iskustvo. 

 
„Osvještavanje neometane povezanosti između tijela, uma, daha i duše omogućuje da kroz praksu dosegnemo najveći mogući potencijal u svakom od tih segmenata,“ kaže Patricija – a mi vas pozivamo da nam se pridružite u otkrivanju novih jogijskih ideja! 
 
Satove uživo u OMline studiju održavat ćemo ponedjeljkom, srijedom i petkom u 9:00h ujutro, a snimke uvijek možete potražiti u rubrici VIDEOTEKA i vježbati kad god želite!