Ciklus radionica joge za lice
 
  • 2.05, 16.05 i 30.05., 10-12h, ZoOM

joga za licePozivamo vas na ciklus radionica “Joga za lice” s kojih ćete izaći mlađi, ljepši i zadovoljniji ;) Nije potrebno trošiti puno novaca na razne tretmane, skupe kreme, nego je bitno naučiti tehnike koje se vrlo lako mogu uklopiti u našu svakodnevnu rutinu njege lica. Znamo da na jogijskim licima nije lako pročitati godine, stoga se prepustite nama u ruke kako bi saznali tajnu vječne mladosti

Kroz radionice ćemo naučiti vježbe za lice i korisne trikove poput tehnike pravilnog nanošenja jutarnje kreme. Istražiti ćemo važne akupresurne točke te naučiti prepoznati mimiku koja na našem licu stvara tenzije. 

Jogu lica prakticiramo kako bismo mišiće lica održali u dobrom tonusu, ali im istovremeno dali i potrebnu dozu opuštanja. 

Promatranjem vlastitog lica otkriti ćemo novi način upoznavanja samoga sebe i naučiti kako svoju svakodnevicu promijeniti na bolje. 

TEME RADIONICA SU SLJEDEĆE: 

2.05. Subota 10-12h 

1. ​UVOD U FACE JOGU - na ovoj ćemo radionici proći kroz sve elemente joge lica. Zašto je prakticirati? Koji su njeni benefiti? Proći ćemo i kroz mali upitnik o faktorima koji dovode do promjena na licu, upoznati se s mišićima lica. Odvježbati ćemo potpuni sat joge za lice koji uključuje razgibavanje, zagrijavanje, vježbe za vrat, vježbe za lice, akupresura, masaža i meditacija za kraj. 

16.05. Subota 10-12h 

2. VJEŽBE ZA LICE - na ovoj radionici posvetit ćemo se vježbama za svaki dio lica posebno. Na početku ćemo odrediti vlastiti oblik lica. Proučiti ćemo sve promjene koje se s godinama na licu događaju te našu najčešću mimiku. Vježbe ćemo proći nekoliko puta kako bismo ih dobro zapamtili, a naučit ćemo i 2 brze jutarnje tehnike za “buđenje lica” i stavljanje u funkciju svih mišića lica. 

30.05. Subota 10-12h 

3. MASAŽE I AKUPRESURA LICA - kratko ćemo se osvrnuti na važnost opuštanja mišića lica i benefite masaža. Naučit ćemo kako pravilno nanijeti kremu na lice i kako ujutro potaknuti cirkulaciju i drenažu lica. Saznati odgovore poput što određene bore na licu govore o našem karakteru i emocijama? Napravit ćemo jedno dugo opuštanje kroz kombinaciju akupresurnih točaka i dugačke masaže. 

Nakon svake radionice sudionik će putem maila dobiti skriptu sa svim vježbama koje ćemo odraditi. 

Jogu za lice vodi Ivana Crnčić. 

Nije potrebno sudjelovati na svim radionicama u ciklusu. Dobrodošli ste svi. 

Donacija: 
Pojedinačna radionica 80 kn 
Cijeli ciklus 200 kn 

U komentaru napišite da li želite sudjelovati u cijelom ciklusu ili pojedinačno. 

Prijave su obavezne, molimo vas da ispunite obrazac:

Prijavljujem se za "Ciklus radionica joge za lice":

 

Preporučena donacija
Iznos
 kn
Payment Method *