DanceFlow: 'Ajmo na ples'
 
  • petak, 20.3. u 20h
ana ples 1DanceFlow je novi sat na rasporedu OM joge, i to je sat – plesa, da :-) Jer mi smo zaključili da za kraj radnog tjedna želimo pustiti sve okvire, sve zadano, sve uobičajeno, i pustiti se u pokret bez granica. Petkom želimo – na ples! 
 
Na ovom ćemo satu uz nježno vodstvo istraživati vlastiti pokret i ples. Nema pravila ni potrebnog predznanja, jedino što vam treba su znatiželja i otvorenost prema samome sebi! Pozivamo sve jogije i ne-jogije željne slobodnog kretanja i istraživanja tijela da se pridruže petkom u 20h u studiju OM joge i – uplešu u vikend! 
  
Ples je u nama, u svakom našem pokretu i svakoj kretnji našeg tijela. Ako maknemo okvire u kojima se svakodnevno krećemo, kroz naše usustavljene dnevne prakse, što nam ostaje? Koji je to pokret koji je baš naš, autentičan, usklađen s našim cijelim bićem? Koji je to život koji u nama teče, i kako ga kroz svoje tijelo, u plesu, mogu u punini iskusiti, a onda i slaviti? Što moj ples govori meni i o meni?  
 
Na ovom satu bit će prilike za upoznavanje i oslobađanje svojeg plesa, kao i za istraživanje i kreativnost koja se javlja u plesu s drugima. Pridružite nam se petkom u studiju OM joge, da vidimo kako možemo biti slobodni, neopterećeni, neograničeni, sretni i nasmijani.
 
Ovaj uzbudljivi sat vodi Ana Lovrić, dugogodišnja plesačica i učiteljica plesa.