Mindful Vinyasa - novi sat na rasporedu OM joge
 
  • ponedjeljkom i srijedom 18:40 - 19:55h
     
Ponedjeljkom i srijedom uvodimo potpuno novi sat u raspored OM joge: „Mindful Vinyasu“. Mindful znači „pomnost“ i bivanje u sadašnjem trenutku, pa ćemo vas na ovom satu pozvati da usporimo i budemo prisutni, osvijestimo pokret, dah i – uđemo u stanje joge = jedinstva sa samima sobom. 
 
robertina mindfull vinyasaMidful Vinyasa je sat meditativnog karaktera tijekom kojeg se krećemo i spajamo pokret i dah („vinyasa“) dok istovremeno držimo pažnju i promatramo sve osjećaje, stanja tijela, misli i podražaje te na koji način utječu na nas. Prakticirajući Mindful Vinyasu, razvijamo spremnost za prihvaćanjem svih naših emocija, dok istovremeno jačamo strpljenje, postajemo usredotočeniji, opušteni i budniji.
 
Mindful Vinyasa je sat joge u klasičnom smislu: sat započinjemo meditacijom, nastavljamo asanama u kojima stavljamo meditativnu pažnju na pokret i pratimo ga od početka do kraja. Završavamo s Joga Nidrom u kojoj kroz vizualizacije i afirmacije usmjeravamo pažnju na tijelo i um. 
 
Prakticirajući Mindful Vinyasu osvještavamo sadašnji trenutak, svoje tijelo, dah i pokret, svoj unutarnji osjećaj… i radimo jogu, bivamo svjesni, prisutni, cjeloviti i – sretni! 
 
Sat je prilagođen početnicima, ali u njemu će jako uživati i vrlo napredni jogiji, a vodi ga naša 
Robertina.