Prenatalna & postnatalna joga
 
  • nedjelja 31.5.2020. 10-16h

prenatal2

Joga u prenatalnom i postnatalnom razdoblju toliko je važna da nam je naprosto teško uopće to riječima opisati! Praksa joge u tim razdobljima života neizmjerno doprinosi općoj kvaliteti života i olakšava ovo posebno doba do te mjere da može ozbiljno poboljšati tijek svakog događanja, odnosa i situacije.

Stoga je izuzetno važno podučavati jogu trudnicama i mladim majkama, pa ćemo na ovoj radionici u sklopu Poligona za učenje joge YogaPRO naučiti kako upravo njima približiti praksu joge – i to pogotovo brojnim ženama koje se praksi joge posvećuju tek u ovom periodu života.

Kako podučavati jogu trudnicama – tzv. prenatalnu jogu – i mladim majkama – tzv. postnatalnu jogu – te kako se ponašati kad trudnica dođe na sat; kako je to voditi sat za majke i bebe, kako prilagoditi praksu joge ovisno o fazi trudnoće i nakon poroda – sve to i još mnogo toga saznat ćemo u nedjelju 31.5.2020.
 
Radionica je dio obaveznog programa Poligona YogaPRO (6h) i otvorena za sve učitelje joge.

Radionicu vode Ivana Crnčić i Lana Elaković Presečki. 
 
Donacija: 300 kn 
 
Ručak kuha Nikolina, donacija je 40 kn, a za ručak se prijavite na ovom linku: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zrgGnMpnGGjJ_qMuNWLLnC1C_ArwRgnLRoyXijUYZVc/edit#gid=0 
 

Prijavljujem se za "Prenatalna & postnatalna joga":

 

Preporučena donacija
Iznos
 kn
Payment Method *