Sanja Radović: Ashtanga kao meditacija

 
Sanja Radović:
Ashtanga kao meditacija


Ashtanga kao meditacijaUkupno trajanje: 52 min
Donacija: 50 kn
YogaPRO bodova: 1

Ovo je predavanje uvod u meditacijski put Ashtanga Vinyasa joge i govori o načinima na koje naizgled tjelesnu praksu Ashtanga joge pretvoriti u meditacijski put.

Predavanje je održano u sklopu petodnevnog "Ashtanga intenziva OM joge" i prilagođeno je praktičarima koji su već dublje zašli u praksu Ashtanga joge.

Na ovom Ashtanga intenzivu OM joge smo proučavali različite puteve i krakove joge, različite vrste meditacija, Patanjalijeve Joga Sutre, budističke i šamanske metode, pa se povremeno tijekom predavanja spominju neke od tih praksi (koje u ovom predavanju nisu objašnjene, jer smo ih radili ili o njima govorili tijekom povlačenja). U ovom se predavanju, između ostaloga, spominje predavanje o "Sutri srca" Srđana Roje, koje možete u cijelosti pogledati ovdje.

Nadamo se da će ovo predavanje biti korisno svim praktičarima Ashtanga joge, a ukoliko imate pitanja - pronađite nas u studiju OM joge!

 

Pošaljite mi snimku predavanja "Ashtanga kao meditacija"

Iznos
 kn
Doniram *

 

Kako do YogaPRO bodova? Ukoliko ste upisani na Poligon za učenje joge YogaPRO - nikakva dodatna akcija s vaše strane nije potrebna. Odgovarajući broj YogaPRO bodova će vam biti dodan početkom sljedećeg kalendarskog mjeseca, o čemu nećete biti posebno obaviješteni. Ako tek planirate upisati YogaPRO, ove bodove možete zatražiti retroaktivno, nakon upisa.

 

Ostala predavanja  Naslovnica