Sanja Radović: Pranayama

 
Sanja Radović: Pranayama

PranayamaUkupno trajanje: 1h 47min
Donacija: 100 kn
YogaPRO bodova: 2

Pranayama je naziv za jogijske tehnike "kontrole prane", odnosno usmjeravanja životne energije na kvalitetan i pravilan način. Često ih nazivamo "tehnikama disanja", a značajno poboljšavaju kvalitetu života, smiruju i energiziraju te bi trebale biti u svačijem arsenalu alata - jer ih mogu koristiti svi, neovisno o jogijskom predznanju.

Što je pranayama, kako djeluje, kako se koristi i što nam sve dobroga donosi u život - saznajte u ovom predavanju.

Napomena: ovo je uvodno predavanje u tehnike pranayame, pa ako ne pohađate Poligon YogaPRO uzmite u obzir da tijekom obuke dajemo mnogo više detalja i o teoriji i praksi pranayame nego što je objašnjeno u ovom uvodnom predavanju. Također, u Poligonu YogaPRO radimo određen slijed tehnika pranayame objašnjen u ovom predavanju, koji koristi prvenstveno u praksi Ashtanga joge i stoga nije nužno "recept" za sve praktičare. 

 

Pošaljite mi snimku predavanja sa poligona YogaPRO: "Pranayama"

Iznos
 kn
Doniram *

 

Kako do YogaPRO bodova? Ukoliko ste upisani na Poligon za učenje joge YogaPRO - nikakva dodatna akcija s vaše strane nije potrebna. Odgovarajući broj YogaPRO bodova će vam biti dodan početkom sljedećeg kalendarskog mjeseca, o čemu nećete biti posebno obaviješteni. Ako tek planirate upisati YogaPRO, ove bodove možete zatražiti retroaktivno, nakon upisa.

 

Ostala predavanja  Naslovnica