Sanja Radović: Energetska anatomija IV - Prana Flow

 
Sanja Radović: Prana Flow

Prana FlowUkupno trajanje: 2h 33min
Donacija: 100 kn
YogaPRO bodova: 2

Osnovna tema ovog predavanja je: kako olakšati jogijsku praksu i raditi je uz podršku energetskog tijela - i osjećati se lagano i poletno, i u tijelu i u umu?

Tema je ovo prilično zahtjevna, pa smo u njoj dotaknuli malo Tantre, pričali o ljekovitosti pokreta, razjasnili što je Metanoia i kako probuditi Anahata čakru, pojasnili kako je naše energetsko tijelo povezano s našim životom, jogijskim asanama, ponašanjem, razmišljanjem...

Naravno, pričali smo i o čakrama, i o nadijima, i o fazama jogijskog razvoja. Mnogo toga je rečeno u ovom predavanju, ali praksu koja je dio radionice nismo mogli snimiti. Za to ćete ipak trebati doći uživo na YogaPRO.

 

Pošaljite mi snimku predavanja sa poligona YogaPRO: "Energetska anatomija IV - Prana Flow"

Iznos
 kn
Doniram *

 

Kako do YogaPRO bodova? Ukoliko ste upisani na Poligon za učenje joge YogaPRO - nikakva dodatna akcija s vaše strane nije potrebna. Odgovarajući broj YogaPRO bodova će vam biti dodan početkom sljedećeg kalendarskog mjeseca, o čemu nećete biti posebno obaviješteni. Ako tek planirate upisati YogaPRO, ove bodove možete zatražiti retroaktivno, nakon upisa.

 

Ostala predavanja  Naslovnica