Sanja Radović: Povijest joge

 
Sanja Radović: Povijest jogeUkupno trajanje: 3h 14min
Donacija: 150 kn
YogaPRO bodova: 3

Predavanje o povijesti joge, tradicionalnoj i suvremenoj jogi te svemu što nas je dovelo do tu gdje smo danas - obavezan je dio programa Poligona YogaPRO.

Kako se joga razvijala od civilizacije u dolini rijeke Ind, kako zvuče Vede i kako izgleda vedski period joge, što su to Upanishade i kako se od joge u Bhavadad Giti, Tantri, Hatha Yoga Pradipici - dogodila joga 20. i 21. st.? Tko su veliki suvremeni učitelji joge i kako se joga širila iz Indije na Zapad, kako izgledaju moderni stilovi joge i tko ih je napravio - sve to i mnogo više poslušajte u ovom predavanju, održanom 29.9. 2018. na okupljanju polaznika Poligona YogaPRO, u studiju OM joge u Zagrebu. 

Pošaljite mi snimku predavanja sa poligona YogaPRO: "Povijest joge"

Iznos
 kn
Doniram *

 

Kako do YogaPRO bodova? Ukoliko ste upisani na Poligon za učenje joge YogaPRO - nikakva dodatna akcija s vaše strane nije potrebna. Odgovarajući broj YogaPRO bodova će vam biti dodan početkom sljedećeg kalendarskog mjeseca, o čemu nećete biti posebno obaviješteni. Ako tek planirate upisati YogaPRO, ove bodove možete zatražiti retroaktivno, nakon upisa.

 

Ostala predavanja  Naslovnica