OMline - Vaš virtualni studio joge - 
Učlanite se!

 

VIDEOTEKA SNIMLJENIH SATOVA vam je uvijek na raspolaganju - možete vježbati jogu kad god i koliko god želite (ne morate čekati satove uživo) i istražiti naše radionice, predavanja i razne dodatne materijale! Videoteku stalno nadopunjujemo - pa istražite ima li koji novi sat ili kakav novi ciklus, radionica ili predavanje
Za pristup Videoteci kliknite ovdje.

 

Dobrodošli u virtualni studio OM joge: OMline!

Gdje god i kojim god tempom života živjeli, vježbajte s planetarno popularnim učiteljima OM joge - uživo ili uz snimke! 

Svaki dan na rasporedu imamo različite stilove i satove joge - i za potpune početnike i za znalce

U OMline studiju možete vježbati uživo s nama, a možete i iskoristiti ogromnu bazu snimljenih satova joge, radionica i tematskih ciklusa u rubrici "VIDEOTEKA".

Na satovima uživo možete komunicirati s učiteljima i pitati za bilo koji savjet u vezi prakse joge! Možete vježbati koliko god često želite i probati sve satove na rasporedu: oboružajte se osmjehom, jer imamo stvarno PUNO ZA PONUDITI :-) pa se opustite i uživajte, smijte se i istražujte!

Za ulaz na satove uživo trebat će vam besplatna aplikacija ZoOM -  ako je još nemate, skinite je ovdje: https://zoom.us/download 

Nakon što postanete član OMline studija, na raspolaganju vam je mjesec dana neograničenog vježbanja prema rasporedu i STALNO DOSTUPNA  "VIDEOTEKA". 

Povremeno održavamo i razne dodatne sadržaje: predavanja, druženja, satsange (razgovore s učiteljima) i radionice za članove OMline studija!

Mjesečna donacija za OMline je 20 EUR i uključuje SVE satove i programe na rasporedu.

OMline 08 2020 v2

 

Spremni za OMline? Ispunite ovaj obrazac:

Preporučena donacija

20,00 EUR svakih 30 dana
EUR
Prihvaćam Uvjete korištenja

Važno: Prijavom na ovu uslugu prihvaćate ove uvjete korištenja i našu politiku privatnosti