Crveni šator - satsang za žene: Pazi, vruće je!
  • četvrtak 01.07.2021. 19:30h

ines ljetna akcija

Sestre, Boginje, Žene, i svi koji se tako osjećate,

u četvrtak 01.07.2021. okupljamo se na vrućem, sočnom i uvijek uzbudljivom „Crvenom šatoru – satsangu za žene“! Vrijeme je za još veći zaron u dubine ženske prirode, pa pozivamo sve žene i sve koji se tako osjećaju, pa i sve dečke koji se pitaju kako funkcionira ženski um i čime se žene doista bave (jer znamo da poskrivećki slušate naše satsange :) da nam se pridružite na Zoomu ili YouTubeu.

I u ovom ćemo Crvenom šatoru koristiti drevne mudrosti i filozofiju, ispreplesti ih sa suvremenom psihologijom i iskoristiti kako bismo što preciznije i jasnije odgovorile na sva vaša pitanja – i otvorile nove vidike za sve nas. Nemamo strogo određenu temu, možete pitati što god vas zanima i možete taknuti bilo koju temu: i magiju, i snove, i tantru, šamanizam, jogu, rituale, seksualnost, prehranu, odnose, emocije…

Vaša goruća pitanja primamo prije samog satsanga, pa nam sve teme i pitanja pošaljite mailom na do utorka 29.6. u ponoć. Tijekom samog satsanga vjerojatno nećemo odoljeti a a ne odgovorimo i na neka od pitanja postavljena na Zoomu :)

Ovaj Crveni šator je BESPLATAN i bit će sočan, vruć, eksplozivan i pun arome – jer vode ga „dva vulkana s Balkana“, Sanja i Ines, strastvene učiteljice, čarobnice, jogine, ljubiteljice života i drevnih znanosti.

Ako još niste sudjelovali u Crvenom šatoru, na našem YouTube kanalu možete pronaći sve naše dosadašnje satsange (uz mnoštvo drugih materijala): https://www.youtube.com/channel/UC2aYFhUvbiRs8NBFt47v5Gg

... Ili na našem podcastu: www.om.com.hr/podcast 

Iskoristite večer u četvrtak 01.07.2021. za stjecanje novih uvida i širenje granica vlastitog uma!

Pridružite nam se u u 19:30h na Zoomu i YouTubeu:

Zoom:    https://cli.re/crvenisator
YouTube (kanal SuperNaturals): https://cli.re/crvenisator-youtube

 

(ili kompletni Zoom link:

https://us02web.zoom.us/j/81386345393?pwd=SkQ4MEdJWTBmUDBJM3M0bEJmM1BEdz09

Meeting ID: 813 8634 5393

Passcode: 1234

Linkove na ostale kanale objavit ćemo na svim našim društvenim mrežama prije samog satsanga. 

Veselimo se jako vašim pitanjima! :)