Crveni šator - satsang za žene: Tabui Balkana 
  • 14.3.2021. nedjelja
  • 19h
  • ZoOM, YouTube live, Facebook live

najavna Boginje 2

Seks, vještičarenje, magija, narodne mudrosti, ženski orgazmi i njihovo veličanstveno multipliciranje, iscjeljenje uz pomoć biljaka, kristala, snova - sve će to biti teme novog Crvenog šatora! O, da! Pričat ćemo o buđenju ženske prirode - doslovno, kroz tijelo - i energetski, kroz buđenje starih znanja. 

Jer vrijeme je da se - sjetimo! Sjetimo se da posjedujemo znanje naslijeđeno kroz korijenje, kroz prirodu stvarnosti. 

I da, imamo tijelo, puno sokova života, uzbudljivo i željno Života! 

Nazvale smo ovu epizodu Crvenog šatora: “Balkanski tabui”, jer su u našoj, povijesno snažnoj pokrajini punoj magije i ženske narodne mudrosti - baš te teme naprasno izbačene iz vokabulara i posljedično iz misli. A ideologije koje su urušile snažne temelje magije i ženskih krugova - stare su tek koje stoljeće. 

I kao što jednog jutra svane taj “jedan dan” kad se djeva u bajci probudi iz stoljetnog sna - sad je vrijeme da i mi otvorimo oči i istražimo što se sve u nama krije...

Naše su pretkinje itekako znale da su u našoj prirodi skrivene mudrosti snažnije od svih politika i propagande - i to je znanje naizgled nestalo, jer je o njemu zabranjeno pričati, ali ono itekako živi! Živi u suptilnoj prirodi Žene - u nama! Trebamo se samo podsjetiti - i sva će ta znanja isplivati na vidjelo i biti nam ponovo dostupna - jer nosimo ih u genima, u krvi Balkana.

Umjetnost seksualnosti i posljedično volje za životom, za stvaranjem, za kreacijom, za promjenom, krije se u našim tijelima. Podsjetimo svoje tijelo na inherentno znanje o prirodi stvarnosti, uskladimo se s energetskim tokovima, primimo znanja iz davnina!  

Doživimo svoje tijelo u svojoj njegovoj ljepoti i uzbudimo um, sjetimo ga kako se pjeva pjesma životu! Vodimo ljubav bez drama i krivnje, osladimo se vrhuncima postojanja koji nas vraćaju u srž, u samu prirodu naše utjelovljene stvarnosti.  

Sjetimo se tihog znanja koje živi u nama.Crve

Potaknimo magiju koja spava u nama! 

O seksu, magiji i svemu “zabranjenom” i zaboravljenom pričat ćemo u nedjelju 14. ožujka 2021. u 18h, u prvim danima Mladog Mjeseca, i podsjetiti se kako se mudrost dijeli i kola među nama s lakoćom, kad prigrlimo svoju pravu prirodu s poštovanjem, radošću i znatiželjom. 

Mnoge su žene već probudile svoju pravu prirodu tijekom zadnjih godinu dana, otkako su Sanja i Ines počele svoju zadaću buđenja žena naše regije :) i na stotine žena svakodnevno svjedoče prekrasnoj istini da je magija itekako u nama, kao i uživanje u vlastitom utjelovljenju u najuzbudljivijem mogućem obliku: u tijelu Žene! 

Ne propustite novu epizodu superuzbudljivog, najzabavnijeg balkanskog ženskog kružoka!

U Crveni šator: Balkanski tabui možete se uključiti preko Zooma kao sudionica, ili preko YouTubea kao gledateljica. Pitanja primamo mailom na do četvrtka 11.3.2021. (ponoć) i vjerojatno ćemo ih primiti milijun (i vjerojatno ćemo morati, što je već uobičajeno, imati i epizodu II :), ali ako budete s nama na Zoomu vjerojatno ćemo uspjeti odgovoriti i na pokoje “leteće” pitanje tijekom satsanga. 

Vidimo se u nedjelju 14.3.2021. u 18h na malim i velikim ekranima! Zoom ID i sve potrebne informacije ćemo postati na svojim Ig i FB profilima, u našoj Viber grupi i svim nam dostupnim kanalima.

Ako se još niste uključili u našu Viber grupu - link je tu: https://invite.viber.com/?g2=AQBXOSp%2FvyLMNkvSJI7fI%2BC8xTnNGVNVqbQZf1LVWf6n3m7Z9gbk9bEbZd5Oki80   

Napominjemo i da ćemo uskoro mijenjati ime projekta i umjesto “OM” zvat ćemo se “SuperNaturals” - pa se nemojte iznenaditi kad vidite to ime na YouTubeu, FB i Viberu. 

Naši YouTube kanali:

SuperNaturals (ex OM): https://www.youtube.com/channel/UC2aYFhUvbiRs8NBFt47v5Gg 

Manifestiranje Obilja: https://www.youtube.com/channel/UCd4pdyLVmMUyZve14ZQIHPA 

FB grupa: https://www.facebook.com/groups/omjoga/ 

FB grupa Manifestiranje obilja: https://www.facebook.com/groups/manifestiranjeobilja 

Crveni šator: Balkanski tabui je uvijek BESPLATAN i želimo ovim putem okupiti impoznatno žensko pleme koje će početi zdušno surađivati, kako bismo zajedno oživjele svu mudrost koja će nas izvesti iz mraka! Zato budite s nama, jer na svakom Crvenom šatoru pomičemo granice i dokazujemo kako doista skupa možemo - SVE!  

    

Počinjemo u 19h!