Ashtanga Expert je na sniženju!  
 

3 OMaKad smo prije desetak godina zaljubili u Ashtangu, jogu koja se tradicionalno prakticira samostalno – bili smo jogijski freakovi. Na ideju „samostalne prakse“ svi su dizali obrve, jer se trčalo u krcate studije vježbati u grupama… i gle čuda, gdje smo danas?

Danas smo svi sami na prostirci – i sada je znanje Ashtange ključno za mentalnu i tjelesnu higijenu.

I gle sreće – Sanja Radović i Ines Jukić su snimile tečaj Prve serije Ashtanga joge, nazvale ga „Ashtanga Expert“, zapakirale ga u 10 Epizoda i stavile online za sve koji žele učiti samostalno vježbati jogu… pa evo prilike da iskoristite svo to znanje i naučite prakticirati ovu genijalnu jogijsku sekvencu – uz ogroman božićni popust!

Kako bismo vam olakšali ove teške zimske dane, ali također i dali ideju što pokloniti svima kojima želite doista Dobro – darujemo vam megapopust na Ashtanga Experta: donacija za kompletan tečaj sada je 49 eura iliti 375 kn.

I Ashtanga Expert je doživotno vaš!

Prilikom prijave na stranici www.om.com.hr/doma u polje „kod za popust“ upišite ASHTANGASVIMA… odrolajte svoj mat i uživajte u satima i satima edukacije za prakticiranje napopularnije jogijske sekvence svih vremena

Namaste!