Buđenje Boginje: Intenziv za žene
  • utorak 18.8.2020. 
  • 18:30h
  • ZoOM :)

 najavna Boginje 2

Prvom ciklusu Buđenja Boginja pjevale su se ode, jer smo pogodile potrebe žena koje su u samo mjesec dana intenzivnog rada na sebi - a kao da je bila šala :) - otkrile istine o sebi i probudile svoju unutarnju Boginju - i svima nama pokazale koliko je svakodnevni ženski krug pun podrške i entuzijazma bitan za naš razvoj i transformaciju!

Nastavile smo se družiti u "Crvenom šatoru: Satsangu za žene" i dalje raditi na svojim izazovima, a sada je vrijeme za novi ciklus i uranjanje u dubine vlastite ženske prirode: vidimo se u utorak 18. kolovoza i započinjemo novi ciklus Buđenja Boginja!

Znamo da ste jako uzbuđene i osjećamo svu vašu STRAST! oko ovog projekta, i znamo da želite uroniti dublje u vlastito biće - i postati prave Boginje, Žene, Sestre, Majke, Prijateljice - jer osjećate da ste rođene za Život veći od ovoga! Osjećate žudnju za spajanjem sa Slobodom, žudnju za magijom, seksualnošću, otvorenošću i radošću... znamo to - jer poznajemo svoju Žensku prirodu! 

Sada više nego ikad Svijetu je potrebna Mudrost, Snaga i Ljubav ostvarene Žene

 

Vodimo vas na magijsko-šamansko-tantrički put kroz 4 intenzivna tjedna, kroz 4 faze buđenja Boginje, koje će vas preporoditi i pokazati vam vašu iskonsku Prirodu.

Ovaj intenziv osmislile su i vode Sanja Radović i Ines Jukić, poznati ženski duo pun zanimljivih znanja i predan različitim spiritualnim, šamanskim, magijskim i jogijskim praksama. Ovaj je intenziv namijenjen isključivo Ženama – jer iskreno vjerujemo kako je u ovim vremenima potrebno probuditi žensku prirodu i otkriti Moć kojom ćemo transformirati svoju stvarnost.

 

RASPORED

- uvodnu radionicu održat ćemo u utorak 18.8.2020. u 18:30h

- prvu radionicu za 1. fazu Buđenja Boginja u srijedu 19.8., na Mlad Mjesec

- 2. faza: 26.8. srijeda

- 3. faza: 2.9. srijeda

- 4. faza: 9.9. srijeda 

- Završna Ceremonija bit će održana u srijedu 16.9. 

Ako ne budete mogle sudjelovati na online radionicama uživo, sve će vam snimke biti na raspolaganju! 

Radionice i zajednički sastanci održavaju se jednom tjedno (osim prvog tjedna, kad se vidimo na uvodnom predavanju i odmah sljedeći dan na 1. radionici), a praksa je svakodnevna.   

Svaki tjedan ćete dobivati nove prakse i nove zadatke koji će u vama buditi Lovkinju, Majku, Čarobnicu, Vješticu... i dati vam uvide u vašu pravu, intrinzičnu, cikličku prirodu. Usput ćete doista puno toga naučiti, dobro se zabaviti, iskoračiti iz granica ugode i - dobiti doista mnogo spoznaja o sebi. Koristit ćemo drevne tehnike šamanizma i tantre, kao i magijske rituale - jer u ovo čudnovato doba moramo udružiti snage, podijeliti Znanje i dati Podršku!

 

Ovom intenzivu od punih mjesec dana (6 radionica) možete se priključiti uz donaciju od 350 kn (50 EUR). 

Sve Boginje koje su već prošle prvi ciklus i žele ponoviti ovo fantastično iskustvo imaju 50% popusta ♥

 

Viđat ćemo se preko ZoOM-a i koristiti tehnologiju kako bismo se okupile u fantastično žensko pleme puno podrške, ljubavi i suradnje! 

Probudimo Boginju u sebi – Onu Koja Kreira, Onu Koja Tansformira, Onu Koja Voli i svojom Ljubavlju Iscjeljuje, Onu Koja je u Doticaju S Tihim Znanjem. Otkrijte svoje izuzetno moćno biće, Kreatoricu Života, skrivenu ispod normi, odgoja i okova društvenih očekivanja!

Pripremite se na žensku fantaziju.

 

Evo i nekoliko iskustava koje s vama dijele Boginja iz prvog ciklusa: 

"Intenziv Buđenje Boginje je nešto najbolje što sam učinila za sebe! Zaronila sam duboko i počela gledati u oči svojoj Tami, a uz pomoć svojih dragih sestara Boginja sjetila se da smo sve do jedne- Svjetlo!"  

Helena

"Najveselija jogijsko, šamansko magijska poslastica na mom životnom putovanju. Uz sve jogijske prakse koje radim i inače, ples Boginja mi je nesto najdraže. Da ne govorim o energiji cijelog kolektiva gdje ti svaka žena postaje Sestra, gdje se veseliš i tuguješ sa njima, a opet rasteš u smjeru u kojem ne možeš ni sanjati. I sve to kroz igru i nježan ženstven rad na sebi i divno žensko vodstvo i podršku.


Buđenje Boginje mi je pokazalo da je baš svaki dan jedna prekrasna čarolija i da je sve moguće. Osobito kod nas na Balkanu. Pogotovo kad mi balkanske žene preuzmemo kormilo života. Drevni ples elemenata se probudio i pleše svoj ples kroz nas. ZaJedno smo snažne i moćne, a opet svaka od nas je naučila njegovati svoju ženskost individualno. Na trenutak se i Shakti probudila i spustila na ovu razinu realnosti da bi zoomala s OM joga kolektivom.
Hvala, hvala, hvala!!!"  

Nina B.

"Kakva grupna terapija! Kakve žene - toliko razlicite a opet iste. Bez filtera, bez ulepšavanja. Sirova emocija i prociscenje uz toliku podrsku i ljubav - nesto neopisivo. Naucila sam vaznost zenskog kruga. Neizmerno hvala na svemu!" 

Tijana

 "Na listu "promijenilo mi je zivot", stavila sam intenziv Budjenje Boginje jer su to i napravile.
Naucile su me pogledati u sebe i prihvatiti svoju srz, a sve kroz ples i prakticne zadatke. Laksi mi je zivot nakon njih :)" 

Ines

"Učešće na radionici "Buđenje Boginje" za mene je bilo čudesno iskustvo koje je, i kad je završilo, nastavilo da mi dovodi silna čuda u život! :) I to zato što sam naučila kako da ih prepoznam i dopustim da mi se dese. Boginje su mi pomogle da osvestim autentičnu ženu u sebi, da poverujem u svoje ženske moći i upotrebim ih, za svoje i za opšte dobro - i to sve kroz puno smeha, divnog druženja i velikog veselja! Strasno iščekujem drugi ciklus!" 

Jelena

 

SEMINAR JE POPUNJEN, ZAHVALJUJEMO!