Crveni šator - OMline satsang
  • ZoOM, srijeda 8.07.2020. 19:30-21:00h

ines ljetna akcija

Tražili ste, i evo manifestacije: fantastičan ženski duet Sanja Radović i Ines Jukić, dugogodišnje učiteljice, filozofkinje, jogine, predavačice i čarobnice, bit će s vama u srijedu 8.7.2020. u 19:30h na ZoOM satsangu i na raspolaganju svim zainteresiranim - ženama! Oho!

Ovo je satsang za ženska pitanja pa pozivamo sve vas, gdje god bile, da nam se pridružite. Nemamo strogo određenu temu i možemo pričati o čemu god želite, možete pitati što god vas zanima – a ako nam do utorka u ponoć pošaljete svoja pitanja na – vjerojatno ćemo stići popričati baš o tome što VI želite. Možete taknuti i magiju, snove, intuiciju, jogu, rituale, seksualnost, prehranu, odnose, emocije… ma zapravo sve što vas zanima, a mi ćemo se potruditi da vaša pitanja dobiju odgovore :-)

Inače nemamo običaj ograničavati se na jedan spol, rasu, vjeru niti išta slično, ali otkako su Ines i Sanja održale fantastičan intenziv „Buđenje Boginje“, stalno nam pristižu pitanja kad ćemo uživo popričati o tipično ženskim temama – pa evo prilike za jedno žensko virtualno druženje.

Ovaj je satsang BESPLATAN i jedino što trebate jest uZoOMati se na ovaj link u srijedu u 19:30h:

https://us02web.zoom.us/j/81509907355