Buđenje Boginje 
  • srijeda 22.4.2020.
  • 18h
  • ZoOM :) 

 

Zov ShaktiŽene, Sestre, Majke, Bake, Prijateljice, osjećate li da ste rođene za Život veći od ovoga? Osjećate li žudnju za spajanjem sa Slobodom i Kreacijom u sebi koja vas neprestano poziva, a vi ju potiskujete? 

Biti žena znači ostvariti svoju cikličnu prirodu i oživotvoriti snagu Slobode, Kreacije i Ljubavi. Svijet u kojem živimo je linearan, muški i ne shvaća i čak potiskuje ciklični način žene, a žene iz neznanja na to šutke pristaju i same sebe lišavaju Moći. Sada više nego ikad Svijetu je potrebna Mudrost, Snaga i Ljubav ostvarene Žene. Jer Svijet koji je samo linearan - je slab i nepotpun.

Žene, vodimo vas na put otkrivanja vaše osobne Snage! Probudite Boginju u sebi – Onu Koja Kreira, Onu Koja Tansformira, Onu Koja Voli Ljubavlju koja Iscjeljuje, Onu Koja je u Doticaju S Tihim Znanjem. Otkrijte svoje izuzetno moćno biće, Kreatoricu Života, skrivenu ispod normi, odgoja i okova društvenih očekivanja!

Vodimo vas na magijsko-šamansko-tantrički put kroz 4 intenzivna tjedna, kroz 4 faze buđenja Boginje, koje će vas preporoditi i pokazati vam vašu iskonsku Prirodu.

Ovaj intenziv dio je transformacijskog programa STRAST! koji vode Sanja Radović i Ines Jukić, fantastičan ženski duo pun zanimljivih znanja i predan različitim spiritualnim, šamanskim, magijskim i jogijskim praksama. Ovaj je intenziv namijenjen isključivo Ženama – jer iskreno vjerujemo kako je u ovim vremenima potrebno probuditi žensku prirodu i otkriti Moć kojom ćemo transformirati svoju stvarnost.

Program se odvija tijekom mjesec dana: počinjemo na Mladi Mjesec, pa ćemo prvu, uvodnu radionicu održati u srijedu 22.4.2020. u 18h. Svaki tjedan, ovisno o fazama Mjeseca, dobivat ćete novu praksu i nove zadatke koji će u vama buditi Lovkinju, Majku, Čarobnicu, Vješticu... i dati vam uvide u vašu pravu, intrinzičnu, cikličku prirodu.  

Ovom intenzivu od punih mjesec dana možete se priključiti uz simboličnu donaciju od 350 kn. Viđat ćemo se preko platforme ZoOM i koristiti tehnologiju kako bismo se okupile u fantastično žensko pleme puno podrške, ljubavi i suradnje! Sastanci će se odvijati jednom tjedno uz izuzetak prvog tjedna kada ćemo održati i uvodnu radionicu i prvo predavanje, a praksa će biti svakodnevna. Sva predavanja će biti snimljena i dostupna za gledanje, za sve vas koji ste na drugim dijelovima planete.

Koristit ćemo drevne tehnike šamanizma i tantre, kao i magijske rituale - jer u ovo čudnovato doba moramo udružiti snage, podijeliti Znanje i dati Podršku!

Pripremite se na žensku fantaziju!

INTENZIV JE POPUNJEN! <3