Jogijska psihologija: Sreća na dohvat ruke
 
  • petak 9.03.2018., 18-20h mala shala OM joge
sutra5Jogijska praksa neminovno vodi u promjenu osobnosti: postajemo mirniji, sretniji, iskreniji. Čistimo iz života viškove – jer znamo u našoj jezgri čuči savršeno, sretno i mirno biće. 
 
Kako se to dogodi? Praksa nam daje uvid da je život – kao i praksa – pun nasilja, laži, nagomilavanja, zavisti, nezadovoljenih želja… I čim krenemo u čišćenje od agresije i neistina, čim uočimo vlastite navike i neželjena ponašanja koja vode u neminovnu patnju – život postaje jednostavniji a bogatiji, a mi sretniji. 
 
Iako je joga 99% posto praksa, taj 1% teorije čini ogromnu razliku u brzini postizanja sretnog života. Stoga se mi u petak 9.3.2018. u studiju OM joge ponovno bacamo u ralje jogijske filozofije i psihologije: počinjemo novi ciklus predavanja i rasprava o tome kako živjeti kvalitetnije i kako se najučinkovitije pozabaviti jogijskim ponašanjem i razmišljanjem. 
 
Predavanja su dio obaveznog programa Poligona za učenje joge YogaPRO, a rado ih otvaramo i za sve zainteresirane jogije! 
 
Ciklus ćemo započeti temeljnim postulatima tradicionalne znanosti joge, pa i objasniti što je Patanjali mislio dok je pisao Joga Sutre :-) Zadržat ćemo se temeljito na uputama za jogijski život i ponašanje, pojasniti osnovne prepreke jogi i zaći duboko, duboko u vlastitu prirodu, obrasce ponašanja, akcije i reakcije… Raščupat ćemo sve što smo do sad znali o sebi i o jogi, i vidjeti što nam je korisno, a što ne. Jer kad krenemo u jogijsku filozofiju – zadiremo duboko u vlastitu psihu.  
 
Čeka nas uzbudljiv period i mi se jako veselimo ovim druženjima! Ponesite držače vilice i pregršt pitanja, i vidimo se u maloj shali OM joge – najprije u petak 9.3.2018. u 18h.