Čarolija Yoni jaja - probudimo svoju seksualnost
 

najavna Boginje 2

  • kompletna snimka
  • preko 5h materijala!

 

Yoni je sanskritski naziv za svetište, za izvor života, za maternicu; simbolizira boginju Shakti i žensku moć stvaranja. Yoni je naše unutarnje svetište, hram naše životne energije i ženske moći, mjesto iz kojeg se svi rađamo.

Svetište je to koje nam, ako ga poštujemo i pridamo mu zasluženu pažnju, daje volju za životom, entuzijazam, želju za svjesnim kreiranjem stvarnosti.

Yoni je mjesto iz kojeg kanaliziramo i transmutiramo chi ili pranu, našu životnu energiju.

Želimo li imati živu maternicu punu energije, koja pulsira voljom za životom, trebamo joj pokloniti više pažnje nego što naša kultura nalaže. Naša zanemarena seksualnost proizlazi iz odgoja punog srama i krivnje, pa umjesto da veličamo kreativni zamah koji nastaje kao posljedica naše budne i čile seksualne enerije, mi ga potiskujemo.

Toga je dosta! :-)

Osjećamo promjenu kolektivne energije i neminovno buđenja ženske moći, pa je vrijeme i da upoznamo drevni alat za buđenje ženskog tijela i energije unutar naših svetih izvora!

Yoni jaja su izrađena od kristala i to su mali energetski icjeljitelji koji nam pomažu da transformiramo traume pohranjene u našem svetištu, da obnovimo naše tijelo na fizičkoj i energetskoj razini, da otvorimo srce, da povećamo količinu seksualne energije i želje, te da se povežemo s našim željama i ženskom energijom.

Yoni jaja su koristile svećenice drevnih naroda i povlaštene žene koje su koristile svoju moć kako bi kanalizirale drevna znanja, ali i kako bi zadržale dugovječnost. Koristile su ga tantričke učiteljice, kao i kineske konkubine na carskim dvorovima „kako bi svojim supermoćima kontrolirale umove careva“.

Čini se da je ovaj ženski alat poznat tisućama godina kao jednostavan i učinkovit recept za buđenje ženske energije.

Praksa korištenja Yoni jaja ima izuzetne tjelesne benefite: učvršćivanje pelvičnog poda, održavanje reproduktivnih organa zdravima, pojačavanje seksualne energije. Prevenira propadanje živčanih završetaka u maternici, budi žensku moć i pojačaval užitak u svim područjima života.  

U ovom predavanju poznat ćete najkorištenija Yoni jaja, razloge i načine na koje ih koristimo. Naučit ćemo zašto i kako najbolje iskoristiti icjeljiteljske moći različitih kristala: neki su namijenjeni fizičkom iscjeljivanju, neki emocionalnom. Svi oni bude seksualnu energiju, bude naše tijelo na neviđene načine i bude Kreatora naše stvarnosti unutar nas.

Probudite i svoje vrelo energije, želje, radosti i uživanja! Proslavite s nama novo proljeće i probudite seksi, zdravu, veselu i zainteresiranu Boginju u sebi!

Donacija:

300 kn

200 kn za sve žene koje su prošle naš seminar Buđenje Boginje & za polaznice STRAST!i (upišite svoj kod YONI u polje "poklon-kod")

Prijavljujem se za "Čarolija Yoni jaja":

 

Poklon-kod
Iznos
 kn
Popust
 kn
Ukupno
 kn
Doniram *