Crveni šator - satsang za žene: Tabui Balkana - snimka 
  • KOMPLETNA SNIMKA SATSANGA 

Seks, vještičarenje, magija, narodne mudrosti, ženski orgazmi i njihovo veličanstveno multipliciranje, iscjeljenje uz pomoć biljaka, kristala, snova - sve su to bile teme ovog Crvenog šatora - satsanga za žene.

Pričalo se o buđenju ženske prirode - doslovno, kroz tijelo - i energetski, kroz buđenje starih znanja. 

Jer vrijeme je da se - sjetimo! Sjetimo se da posjedujemo znanje naslijeđeno kroz korijenje, kroz prirodu stvarnosti, a i da imamo tijelo, puno sokova života, uzbudljivo i željno Života! 

Snimku satsanga potražite na našem YouTube kanalu: 

Naše su pretkinje itekako znale da su u našoj prirodi skrivene mudrosti snažnije od svih politika i propagande - i to je znanje naizgled nestalo, jer je o njemu zabranjeno pričati, ali ono itekako živi! Živi u suptilnoj prirodi Žene - u nama! Trebamo se samo podsjetiti - i sva će ta znanja isplivati na vidjelo i biti nam ponovo dostupna - jer nosimo ih u genima, u krvi Balkana.

Umjetnost seksualnosti i posljedično volje za životom, za stvaranjem, za kreacijom, za promjenom, krije se u našim tijelima. Podsjetimo svoje tijelo na inherentno znanje o prirodi stvarnosti, uskladimo se s energetskim tokovima, primimo znanja iz davnina!  

Doživimo svoje tijelo u svojoj njegovoj ljepoti i uzbudimo um, sjetimo ga kako se pjeva pjesma životu! Vodimo ljubav bez drama i krivnje, osladimo se vrhuncima postojanja koji nas vraćaju u srž, u samu prirodu naše utjelovljene stvarnosti.  

Sjetimo se tihog znanja koje živi u nama i potaknimo magiju koja spava u nama! 

Mnoge su žene već probudile svoju pravu prirodu tijekom zadnjih godinu dana, otkako su Sanja i Ines počele svoju zadaću buđenja žena naše regije :) i na stotine žena svakodnevno svjedoče prekrasnoj istini da je magija itekako u nama, kao i uživanje u vlastitom utjelovljenju u najuzbudljivijem mogućem obliku: u tijelu Žene! 

Sanja i Ines održavaju svoje satsange javno i BESPLATNO, a za najavu svih događanja pridružite se u našu Viber grupu - link je tu: https://invite.viber.com/?g2=AQBXOSp%2FvyLMNkvSJI7fI%2BC8xTnNGVNVqbQZf1LVWf6n3m7Z9gbk9bEbZd5Oki80   

... a sve što imamo već snimljeno, potražite na našim YouTube kanalima:

SuperNaturals (ex OM): https://www.youtube.com/channel/UC2aYFhUvbiRs8NBFt47v5Gg 

Manifestiranje Obilja: https://www.youtube.com/channel/UCd4pdyLVmMUyZve14ZQIHPA 

 

Crveni šator: Balkanski tabui je uvijek BESPLATAN i želimo ovim putem okupiti impoznatno žensko pleme koje će početi zdušno surađivati, kako bismo zajedno oživjele svu mudrost koja će nas izvesti iz mraka! Na svakom Crvenom šatoru pomičemo granice i dokazujemo kako doista skupa možemo - SVE!  

    

Počinjemo u 19h!