Šareni šator - satsang za sve: Ogledalce, ogledalce... epizoda 2 

najavna Boginje 2 

Snimka današnjeg izvrsnog "Šarenog šatora: Ogledalce, ogledalce 2", (nastavka) satsanga o odnosima sa Sanja Radovic i Ines Jukić je online!
YouTube -

Uživajte...
Ovako bi zvučala najava našeg satsanga na nekom uzbudljivom mediju ili na megafonu oslikanog auta s vatrenim stijelama na haubi! 🤗
Pozivamo vas u nastavak "Šarenog šatora: satsanga za sve", na temu ODNOSI. Saznat ćemo zašto je ova tema ključna u stvaranju Novog Svijeta, Novog Doba, novog JA... i gle slučajnosti, iliti sinkroniciteta, baš smo za ovu temu primile toliko pitanja da moramo nastaviti prošlotjedni satsang! 

Odnosi su ključ za našu i opcu sreću, pa se nadamo da će vam i ova epizoda Šarenog šatora biti izuzetno korisna i uzbudljiva!
Link na prošlotjedni satsang je tu: https://youtu.be/pO6k9FWZK_Q

... a u novoj epizodi bit ce riječi o tome kako se izmaknuti kaosu unutarnjih i vanjskih ratovanja sa samima sobom i okolinom. Kako prihvatiti činjenicu da Univerzum ne zanima tko je „u pravu" i kako prestati trositi svoju energiju i slabiti svoje tijelo, kako početi piti sokove Zivota umjesto rasipati nektar...

Pridružite nam se u ovom izletu samootkrivanja u nastavku Šarenog Šatora: „Ogledalce, ogledalce" u kojem nastavljamo odgovarati na vaša pitanja i unosimo Svjetlost u tamu.

Ovaj satsang je BESPLATAN I NAMIJENJEN SVIMA!  

Pratite nas live preko ZoOMa: 

https://us02web.zoom.us/j/83702299564?pwd=b3ZCb0VjOElsM0E3emxybUxUcllQQT09

Meeting ID: 837 0229 9564
Passcode: 1234

Ili preko YouTube live streama:

Ili na FB grupi Manifestiranje obilja.

Počinjemo u 19h!