Buđenje Boginje: Novo Doba - transformativni intenziv za žene
  • 12.1.2021. - 10.2.2021.
  • 18:30h
  • ZoOM :)

 najavna Boginje 2

Sada više nego ikad Svijetu je potrebna Mudrost, Snaga i Ljubav ostvarene Žene. 

Probudimo Boginju, Čarobnicu, Majku – i uronimo duboko u vlastitu intimu! Ovaj intenziv dati će vam uvide u vašu pravu, intrinzičnu, cikličku žensku prirodu. Istinska moć i snaga žene doprinijeti će Novom Dobu i pomoći vam da ostvarite svoje potencijale na nježan, hranjiv, ženski način. Usput ćete doista puno toga naučiti, dobro se zabaviti, proširiti granice ugode i – spoznati mnogo o sebi. 

Prošlim ciklusima „Buđenja Boginje“ pjevale su se ode, jer smo pogodile potrebe žena koje su u samo mjesec dana intenzivnog rada na sebi - a kao da je bila šala :) - otkrile istine o sebi i probudile svoju unutarnju Boginju - i svima nama pokazale koliko je svakodnevni ženski krug pun podrške i entuzijazma bitan za naš razvoj i transformaciju!

Vrijeme je za novi ciklus i uranjanje u dubine vlastite ženske prirode: vidimo se u utorak 12. siječnja 2021. i započinjemo Novo Doba, novu godinu, poklanjajući sebi jedini potreban poklon: buđenje vlastite ženstvenosti! 

Koristit ćemo drevne tehnike šamanizma i tantre, kao i magijske rituale - jer u ovo čudnovato doba moramo udružiti snage, podijeliti Znanje i dati Podršku!

Znamo da ste jako uzbuđene i osjećamo svu vašu STRAST! oko ovog projekta, i znamo da želite uroniti duboko u intimu vlastitog bića - i postati Boginje, Ljubavnice, Majke, Čarobnice - jer osjećate da ste rođene za Život veći od ovoga! Osjećate žudnju za spajanjem sa Slobodom, žudnju za magijom, seksualnošću, otvorenošću i radošću... znamo to - jer poznajemo svoju Žensku prirodu! 

Ovaj intenziv osmislile su i vode Sanja Radović i Ines Jukić, nevjerojatan ženski duo pun drevnih znanja i predan različitim spiritualnim, šamanskim, magijskim i jogijskim praksama. Ovaj je intenziv namijenjen isključivo Ženama – jer iskreno vjerujemo kako je u ovim vremenima potrebno probuditi žensku prirodu i otkriti Moć kojom ćemo transformirati svoju stvarnost.

 

PROGRAM INTENZIVA:

Vodimo vas na magijsko-šamansko-tantrički put kroz 4 intenzivna tjedna, kroz 4 faze buđenja Boginje, koje će vas preporoditi i pokazati vam vašu iskonsku Prirodu.

Intenziv je zamišljen kao online druženje, kako bi nam se mogle pridružiti žene diljem svijeta i kako bi naše fantastično žensko pleme bilo još čarobnije i punije iskustava! Viđat ćemo se jednom tjedno i komunicirati svakodnevno uz nove, uzbudljive prakse i izazove.

RASPORED:  

Radionice se održavaju jednom tjedno (uz iznimku prvog tjedna, kad se vidimo na uvodnom predavanju i odmah sljedeći dan na 1. radionici), a praksa je svakodnevna, kao i komunikacija.   

- uvodnu radionicu održat ćemo u utorak 12.1.2020. u 18:30h

- prvu radionicu za 1. fazu Buđenja Boginje u srijedu 13.1., na Mlad Mjesec

- 2. faza: 20.1. srijeda, 18:30h

- 3. faza: 27.1. srijeda, 18:30h

- 4. faza: 3.2. srijeda, 18:30h

- Završna Ceremonija bit će održana u srijedu 10.2.2021. u 18:30h. 

Sve su snimke radionica i popratnih materijala dostupne uvijek! 

 

Ovom intenzivu od punih mjesec dana možete se priključiti uz donaciju od 750 kn (100 EUR). 

Pripremite se na žensku fantaziju.

 

Sve Boginje koje su već prošle bilo koji prijašnji ciklus i žele ponoviti ovo fantastično iskustvo imaju posebnu cijenu: 350 kn (50 EUR) ♥ u polje "Poklon-kod" upišite OPET i slijedite upute! 

Rezervirajte svoje mjesto - molimo ispunite obrazac na dnu teksta! 

Evo i nekoliko iskustava koje s vama dijele Boginja iz prvog ciklusa: 

 "Intenziv Buđenje Boginje je nešto najbolje što sam učinila za sebe! Zaronila sam duboko i počela gledati u oči svojoj Tami, a uz pomoć svojih dragih sestara Boginja sjetila se da smo sve do jedne- Svjetlo!"  Helena

 "Najveselija jogijsko, šamansko magijska poslastica na mom životnom putovanju. Uz sve jogijske prakse koje radim i inače, ples Boginja mi je nesto najdraže. Da ne govorim o energiji cijelog kolektiva gdje ti svaka žena postaje Sestra, gdje se veseliš i tuguješ sa njima, a opet rasteš u smjeru u kojem ne možeš ni sanjati. I sve to kroz igru i nježan ženstven rad na sebi i divno žensko vodstvo i podršku.

Buđenje Boginje mi je pokazalo da je baš svaki dan jedna prekrasna čarolija i da je sve moguće. Osobito kod nas na Balkanu. Pogotovo kad mi balkanske žene preuzmemo kormilo života. Drevni ples elemenata se probudio i pleše svoj ples kroz nas. ZaJedno smo snažne i moćne, a opet svaka od nas je naučila njegovati svoju ženskost individualno. Na trenutak se i Shakti probudila i spustila na ovu razinu realnosti da bi zoomala s OM joga kolektivom.

Hvala, hvala, hvala!!!"  Nina

 "Kakva grupna terapija! Kakve žene - toliko razlicite a opet iste. Bez filtera, bez ulepšavanja. Sirova emocija i prociscenje uz toliku podrsku i ljubav - nesto neopisivo. Naucila sam vaznost zenskog kruga. Neizmerno hvala na svemu!"  Tijana

 "Na listu "promijenilo mi je zivot", stavila sam intenziv Budjenje Boginje jer su to i napravile. Naucile su me pogledati u sebe i prihvatiti svoju srz, a sve kroz ples i prakticne zadatke. Laksi mi je zivot nakon njih :)"  Ines

 "Učešće na radionici "Buđenje Boginje" za mene je bilo čudesno iskustvo koje je, i kad je završilo, nastavilo da mi dovodi silna čuda u život! :) I to zato što sam naučila kako da ih prepoznam i dopustim da mi se dese. Boginje su mi pomogle da osvestim autentičnu ženu u sebi, da poverujem u svoje ženske moći i upotrebim ih, za svoje i za opšte dobro - i to sve kroz puno smeha, divnog druženja i velikog veselja! Strasno iščekujem drugi ciklus!" Jelena

 

PRIJAVE SU ZAVRSENE.