STRAST! je popunjena! 
  • ZoOM :)
  • 1.10.2020.

 

Preispitajmo i shvatimo svoje iskonske potrebe, iskorijenimo blokade - svjesne i nesvjesne - te osvijestimo ŠTO DOISTA ŽELIMO i kako želimo da izgleda život.

Živim li život kakav želim? Jesam li doista SRETAN, imam li sve što sam oduvijek htio?

Ako je odgovor „NE! Želim ljepši, sretniji, bogatiji životvrijeme je za – transformacijunajava STRAST

STRAST! je poligon za transformaciju, čudesan put samootkrivanja, transformativno školovanje koje uistinu – transformira.

STRAST! je online seminar koji su osmislile i vode Sanja Radović i Ines Jukić, strastveni duo koji već dugi niz godina podučava razne transformativne tehnike, a sada su odlučile s nama podijeliti sve ono što već dugo i same istražuju i uče: alate iz sfera manje poznatih tradicija joge i tantre, psihologije, šamanizma, magije i filozofije koja je objema strast – što vjerojatno već i znate ako pratite naš YouTube kanal: https://www.youtube.com/channel/UC2aYFhUvbiRs8NBFt47v5Gg

Ines i Sanja se vole nazvati ljubiteljicama Života koje svoj život posvećuju skidanju koprene s očiju spavaća - a svi znamo da se ne mogu probuditi oni koji to ne žele. Stoga ako imate želju za otkrivanje i življenje magije Života, STRAST! je poligon za vas!

Ako vam je dosta vlastitih nedaća, ako je vaš život postao „okolnost“, ako želite doista ostvariti svoje potencijale, ako osjećate da je Život više od farse koju nam prezentiraju mediji – ovo je seminar za vas. Da, možemo živjeti Život u lakoći! Da, možemo percipirati svakodnevicu kao Igru, i da – mi stvarno jesmo Manifestatori svojeg puta. Pa ajde da ga onda manifestiramo baš kako mi želimo!

Poznavajući rad Sanje i Ines, ovaj seminar će biti pun prakse – jer „kako bismo doista uživali, baš kao i za sve vrijedno u životu, potreban je sustavan rad".

Takav - sustavan, pragmatičan, koristan, jasan i efikasan rad - e to radimo na STRAST!i

Uz podržavajuću zajednicu istomišljenika, prolazit ćete kroz put Srca, skidajući sa sebe sloj po sloj svega što vam više ne treba. Ne kažemo da će biti lagano, ali sasvim sigurno će biti osnažujuće i jako ispunjavajuće. Ovo školovanje otvorit će u vama nešto novo, što niste ni sanjali da postoji,“ kažu autorice. „Sve što vi trebate jest - usuditi se i pridružiti nam se!

 

Prva razina STRAST!i traje jednu školsku godinu (9 mjeseci). Program je koncipiran tako da možemo s lakoćom pratiti sve prakse i sve upute dok živimo svakodnevan život, a online susreti su u planu otprilike jednom tjedno. Raspored svih aktivnosti dobivat ćete početkom mjeseca za tekući mjesec, a sva predavanja su online, preko ZoOM-a.

Tijekom devet mjeseci intenzivnog rada na sebi naći ćemo novi pogled na život, OBILJE, partnerstvo, novce, odnose, želje, potrebe… Kroz osvještavanje vlastitog bića te podršku kolektiva koji svakodnevno radi na svojim i zajedničkim pitanjima, iscijelit ćemo i zavoljeti sebe te pronaći STRAST za životom!

Pažljivo smo sastavile program na osnovu vlastitog iskustva i iskustva dugogodišnjeg rada s ljudima,“ kažu Ines i Sanja. „Sve što ćete prolaziti i mi smo prošle, i znamo kako to djeluje na vlastitoj koži, stoga smo tu da vas usmjerimo, pokažemo put kojim ćete kročiti. Istinski vjerujemo da nije moguće podučavati ono što same ne živimo - i toga se i držimo. Sve što nam je potrebno je vaše povjerenje i Volja – a napredovanjem u ovom radu vaša volja bit će sve jača, jer se oslobađamo svega onog što nam crpi energiju! Uz više slobodne energije, mogućnosti su neograničene - i usudile bismo se reći magične :)“  

Broj sudionika je ograničen i kako bismo bile sigurne da vrijedno mjesto na ovom seminaru dajemo ljudima koji uistinu žele iznijeti najbolju verziju sebe, za kandidiranje za upis najprije je potrebno snimiti kratak video (do 3 minute) u kojem ćete se predstaviti i odgovoriti na nekoliko pitanja. Mi ćemo odgovore pomno razmotriti te odabrati kandidate koji nam se čine najspremnijima za ovaj transformativan rad. Bez brige, pitanja nisu teška. Samo odgovorite intuitivno i od Srca.

 

SEMINAR JE POPUNJEN :-)