×

Greška

We are no longer accepting registration for this event

 
Boginje se bude! Žene, Majke, Sestre, Iscjeliteljice, Čarobnice, Boginje, okupljamo se i spajamo u naše pleme – na jedan poseban „Dan za mene“!
 
Dan za mene: Probudimo Boginju!

najavna Boginje 2 

  • nedjelja 23.5.2021., 10-14h 

Poklonite si jedan dan u kojem ćete se osjetiti kao Boginja, raskošna i puna sokova života!
 
Družimo se u nedjelju 23.5. i dajemo si dašak Buđenja Boginja: podsjećamo se na važnost utjelovljenja naše ženske prirode, dobivamo nove uvide, osjećamo podršku grupe za sve naše izazove – i naravno, zajedno plešemo, podsjećamo se da je naše tijelo mekano, puteno i fluidno, a istodobno snažno i svjesno! 
 
Naša DJane Indra složila je senzualno-ženski glazbeni set namijenjen baš ovom posebnom danu, pa ćemo se naplesati i spojiti se sa svojim tijelom, otpustiti sve emocije i vibracije zaostale u njemu, dati sebi da osjetimo Život i drevno Znanje kako pulsira našim žilama! 
 
Naša Ivana Crnčić je složila poseban set Joge za lice, a Ines i Sanja će odgovoriti na sva vaša pitanja - nema ograničenja, pitajte baš sve što vas zanima!  
 
Ovo jednodnevno online okupljanje Boginja namijenjeno je svim ženama, neovisno o tome jeste li sudjelovale na nekom od ciklusa Buđenja Boginje.
„Dan za mene“ serijal je jednodnevnih radionica kojima je cilj oporaviti nas od rutine svakodnevice i vratiti nam Osobnu Moć. Stoga - poklonite si taj jedan dan i osjetite sebe! 
 
Poklonite si jedan dan i proslavite Život u sebi!
 
Donacija: 100 kn 
Prijave su obavezne, pa vas molimo da ispunite obrazac na dnu teksta. 
 
Vidimo se na ZoOM-u u nedjelju 23.5. od 10 do 14h!